Αρχική >

ΕΤΑΙΡΙΑ

Είμαστε η Pet Click το μεγαλύτερο online pet shop. Μία νέα, σύγχρονη και ολοκληρωμένη εταιρεία λιανικής πώλησης προϊόντων διατροφής και φροντίδας για κάθε κατοικίδιο.
Μας ενώνει η αγάπη μας για τα ζώα.
Στόχος μας είναι η διατήρηση της καλής υγείας και ευημερίας των πιστών μας φίλων.
Μας διακρίνει η μακρόχρονη πορεία στα είδη pet shop με εμπειρία στο χώρο της παροχής ποιοτικής φροντίδας στα κάθε είδους κατοικίδια.
Στο online petshop μας τους έχουμε εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας ποιότητας από παγκοσμίως επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρείες, όπως τροφές, αξεσουάρ, είδη περιποίησης και υγιεινής , σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές.
Στην έδρα μας, στα Σπάτα Αττικής, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και η υλικοτεχνική υποδομή μας, επιτρέπει να εκτελέσουμε την παραγγελία που μας ζητήσατε online, να την συσκευάσουμε και να την παραδώσουμε άμεσα στο σπίτι σας αυθημερόν. Χωρίς να επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής. Δηλαδή σας προσφέρουμε ενα ολοκληρωμένο petshop στην πόρτα σας.
Συνδεθείτε μαζί μας online και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας. Μέσα από μία τεράστια γκάμα ποιοτικών προϊόντων  επιλέξτε τα είδη που σας ενδιαφέρουν. Φορτώστε τα στο ‘καλάθι’ και στείλτε μας την παραγγελία σας!

Κάντε click στην φροντίδα τους !

Tip της ημέρας

Μην αφήνετε εκτεθειμένα τα ζωάκια σας στην παραλία μεταξύ 11-5.