Αποστολή με BOX NOW


Οι αναμονές τελείωσαν! Ορίζεις εσύ το πρόγραμμα σου! Με τα BOX NOW Lockers, μπορείς να παραλάβεις όποια μέρα & ώρα επιθυμείς, εύκολα και ανεξάρτητα. Όλα τα δέματα παραδίδονται μέσα σε 24 ώρες πανελλαδικά και αυθημερόν εντός Αττικής.
 

Τι κερδίζεις;

Τέλος στην αναμονή! Δεν το περιμένεις εσύ το δέμα, αυτό σε περιμένει.

Παράλαβέ το δέμα σου όποτε μπορείς εσύ! Tα ΒΟΧ ΝΟW Locker (Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής) λειτουργούν 24ώρες το 24ώρο.

'Αμεση Παραλαβή! Εντός 24 ωρών σε όλη την Ελλάδα*

Δωρεάν μεταφορικά έξοδα! 


Πάμε να δούμε μαζί τα βήματα για την επιλογή

  παρακάτω:

Οδηγίες Βήμα – Βήμα:

1ο Βήμα: Επιλέγεις το BOX NOW στον τρόπο παράδοσης στο καλάθι με τα προϊόντα σου.

2ο Βήμα: Στο χάρτη που θα εμφανιστεί επιλέγεις το BOX NOW Locker που σε εξυπηρετεί.

3ο Βήμα: Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία, θα λάβεις μήνυμα με το PIN – κωδικό που μπορείς να ανοίξεις την BOX NOW θυρίδα σου.

4ο Βήμα: Εφόσον βρεθείς μπροστά στην BOX NOW θυρίδα σου, βάζεις τον κωδικό και το δέμα σου σε περιμένει να το παραλάβεις!

Τόσο Απλά! Δυσκολεύτηκες;


Και μερικές επιπλέον πληροφορίες για το BOX NOW:

  • Αν καταχωρήσεις παραγγελία μέχρι τις 13:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή, τότε θα έχει προλάβει να τοποθετηθεί το δέμα σου, στο Locker Box Now που επέλεξες, αυθημερόν για εντός Αττικής έως τις 00:30 και την επόμενη ημέρα για εκτός Αττικής.
  • Αν καταχωρήσεις παραγγελία μετά τις 13:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή, τότε θα έχει τοποθετηθεί το δέμα σου, στο Locker Box Now που επέλεξες, την επόμενη ημέρα για εντός Αττικής και την μεθεπόμενη ημέρα για εκτός Αττικής.
  • Αν καταχωρήσεις παραγγελία μέχρι τις 13:00μμ την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο, τότε θα έχει τοποθετηθεί το δέμα σου, στο Locker Box Now που επέλεξες, τη Δευτέρα έως τις 00:30 για εντός Αττικής και την Τρίτη για εκτός Αττικής.
  • Αν δεν προλάβεις εντός 72 ωρών να παραλάβεις το δέμα σου από το Locker Box Now που επέλεξες, τότε μπορείς να πάρεις παράταση 24 ώρες ακόμα μέσω του ακόλουθου link https://track.boxnow.gr/ ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 2111005301.
  • Αν το δέμα δεν είναι για εσένα αλλά προορίζεται για δώρο σε αγαπημένο πρόσωπο σου, τότε μπορείς να το κάνεις άμεσα και οικονομικά στο ακόλουθο link https://p2p.boxnow.gr
  • Αν πάλι θέλεις να παρακολουθείς το δέμα σου . Μπορείς να το κάνεις μέσω της ιστοσελίδας https://track.boxnow.gr/