Τα σκυλάκια αποτελούν από τα πιο αγαπημένα κατοικίδια πολλών ιδιοκτητών ανά τον κόσμο. Για πολλούς μάλιστα, δεν είναι απλώς κατοικίδια, αλλά φίλοι, σύντροφοι και μέλη της οικογένειας.

Η ασφάλεια, η φροντίδα και η αγάπη κάθε κατοικίδιου ήταν πάντα προτεραιότητα. Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε πως τα περιλαίμια και οι ταυτότητες σκύλων συμβάλουν καθημερινά, στην ασφάλεια του μικρού σας φίλου!

Ταυτότητες σκύλων: Εντοπίστε εύκολα το ζωάκι σας

Οι ταυτότητες σκύλων αποτελούν ένα σίγουρο και εύκολο τρόπο για να εντοπίσετε εύκολα το κατοικίδιό σας σε περίπτωση που χαθεί.

Η ταυτότητα σκύλου μπορεί να έχει επάνω τα στοιχεία επικοινωνίας σας, κάνοντας τη διαδικασία επιστροφής του σε εσάς πιο γρήγορη και εύκολη.


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ FRIENDS BRONX ΚΟΚΚΑΛΟ XL STUDS

Μπορείτε να τοποθετήσετε την ταυτότητα στο περιλαίμιο του σκύλου, ή σε κάποιο λουρί στο λαιμό του, ώστε να είναι εμφανής.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ BASIC ALUMINIUM BONE BLACK

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, τόσο σε χρώματα, όσο σε σχέδια και σε μεγέθη.

Συστήνουμε ανθεκτικά υλικά που αντέχουν στη φθορά και σχέδια που τραβούν εύκολα την προσοχή, σε περίπτωση που χάσετε το σκυλάκι σας.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ BASIC GOLD&CHROME BIG CIRCLE GOLDEN

Περιλαίμια σκύλου: Ένα απαραίτητο αξεσουάρ

Τα περιλαίμια σκύλου αποτελούν βασικό εργαλείο, τόσο για την ασφάλεια του τετράποδου φίλου σας, όσο και για τη σωστή εκπαίδευσή του. Μπορείτε να ενσωματώσετε την ταυτότητα στο περιλαίμιο για μεγαλύτερη ασφάλεια.NOBBY ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ MESH PRENO LIME

Επιλέξτε ένα περιλαίμιο που ταιριάζει στο σκύλο σας και τον κάνει να νιώθει άνετα, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι τόσο χαλαρό ώστε να μπορεί να βγει εύκολα.